NYTT! Original Diamond Dotz Squares

Full diamanttäckning med de spektakulära gnistrande resultaten från våra NYA kvadratiska diamanter. Njut av den extra dimensionen av att arbeta med DIAMOND DOTZ® SQUARES

DIAMOND DOTZ® är ett fantastiskt nytt hantverk där fantastiska mönster skapas med små "diamant"-liknande fasetter. Våra diamantfacettkonstkit ger en fantastisk skimrande effekt med ett brett utbud av mönster som passar alla smaker.

Att placera DIAMOND DOTZ® på layouten är enkelt, avslappnande och går snabbt.

Lätt att arbeta med
DIAMOND DOTZ®-tekniken är anmärkningsvärt lätt att bemästra och gör det möjligt för kreatörer på alla nivåer att visa upp sina kreativa talanger.

Från START TILL SLUT - på nolltid!
DIAMOND DOTZ®-kit sträcker sig från nybörjare till avancerade och på grund av den enkla tillverkningsprocessen är det fortfarande ett av de snabbaste hantverken att slutföra samtidigt som det ger en underbar känsla av prestation!

SPEKTAKULÄRA RESULTAT!
Ditt färdiga DIAMOND DOTZ®-projekt kommer att ge den vildaste känslan och kommer utan tvekan att göra dig stolt! Det fantastiska gnistret från varje fasett och de överlägsna färgerna på duken kommer att skapa ett färdigt projekt som inte liknar något annat!

Diamond Dotz Squares